Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cissi

Jag tänker på dig
Jag tänker på mig då
Då när vi var
Varför allt var sådär
Varför jag var som jag var
Det kunde varit bra
Om jag vetat allt det jag vet nu
Hur jävla svårt allt är
Hur svårt det är att bara andas
Att se hur små miraklen egentligen är
Hur lågmält det fantastiska viskar
Men då gick jag med blicken fäst vid något
Något så stort som aldrig kan vara
Vilse i förväntan och krav
Blind gick jag mot min hägring
Och allt krossades under mina fötter
Men livet ger fast man inte förtjänar
Mig många gånger om
Men ändå sitter jag här
Och tydligare ser jag mina fotspår genom dig
Jag hoppas för dig
Att livet gav dig fast du förtjänar det
Att du var okänslig eller läkte
Reste dig och gick
Och aldrig behövde blicka tillbaka




Fri vers av AlfaArne
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-11 18:02



Bookmark and Share


  helenita VIP
Precis så
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

AlfaArne