Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du var med när jag köpte denna i Björköby


Ljusängeln

Ett ljus i mörkret
en ängel som vakar
och jag minns en vän
som nu finns
i en annan dimension.

Men ibland
är du närmare mig nu
än du var då
när vi tog våra pratpromenader
om kvällarna
och utforskade stjärnorna
där uppe på himlavalvet.

Nu kan jag prata med dig
närhelst jag vill
och jag tror att du lyssnar
för jag hör då och då
dina svar inom mig.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-12 13:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den tillgången har jag också.
2020-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...
2020-12-27

  Solstrale VIP
Ödmjukt formade rader, om närheten till den som lämnat... Ser din text som inspirationskälla till andra i saknad, längtan, i hur se på det, ge sig själv ro på så vis. Mycket fint!
2020-12-22

  Lars Hedlin
Så vackert!
2020-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om ljusets och vänskapens ängel!
2020-12-14

  Respons VIP
Kärleksfull betraktelse!
2020-12-13

  Blått Norrsken VIP
Helt underbara ord i magi och kärlek . Tack
2020-12-12

  ULJO
Så vackert om ljusets ängel
2020-12-12

  Monika A Mirsch VIP
dikten slutar underbart:
... och jag hör dina ord inom mig ....
2020-12-12

  AiA Maria den fria
Sinnligt
Vackert
Berörande

Tack!
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP