Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människosynen



hos en del personer skrämmer
det finns tvåbenta som åsamkar mer skada
än fyrbenta rovdjur
och det är människor med makt
som missbrukar den
En ogenomtränglig mur deformerad
och allt för en skev människosyn
Sorterar människor på löpande bandet
kasserar sorterar efter kvalitet och färg
Människor blir förbrukningsvaror
minsta lilla skavank
en förpackning som kasseras

Hoppet om människan
en tumnagel stor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-14 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP