Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa Igenom mitt inre


Förevigt vi 2

Så många år som passerat så många dagar som gått.
Bilder kvarstår dem suddas aldrig bort .
Jag ser mig själv i spegeln men finner inga svar.
Vad har jag gjort för fel .
Jag är ju din far.
Din mamma valde detta hon skapade det här.
Hon såg till så att vi bägge gled isär .
Varje gång jag tänker så fäller jag en tår.
Sitter för mig själv och undrar hur du mår.
Det känns så jävla fel att du inte ska kalla mig för pappa .
Det här inte ditt fel gumman felet ligger hos din mamma.
Så jävla många lögner din mamma har sagt .
Och pratat skit om pappa.
När din pappa gjorde allt.
Så många gånger har jag åkt fram och tillbaka.
Ihop om att vi ska ses, men istället sluta det i sorgsna dagar.
Hade man kunnat vända mina känslor ut och in .
Så hade du förstått att för mig så är det allting .
Jag ser på dina syskon , ni är så himla lika.
Och varje gång din lilla syster ser dig på bild så ropar hon ina.
Hon tror det är hon , hon tror hon ser sig själv.
Nu sitter jag här igen min älskling med tårar som jag gör varje kväll .
Jag måste vara stark, fast inuti är jag svag .
För utan dig är jag inte hel utan dig finns inte jag.
Mitt först födda barn , min vackra prinsessa
För mig är du allt , det är dig som jag älskar.
Ordet älska är stort att älska någon gör ont.




Fri vers (Fri form) av Besim.selimaj@live.se
Läst 63 gånger
Publicerad 2020-12-15 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Besim.selimaj@live.se