Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen som bara är

 

Känslor     tankar     upplevelser

är

som vågor

på medvetandets ocean

Du är stillheten bland vågorna

det sanna djupet bortom frågorna

I insiktens sanna tidlösa ljus

faller identifikationer

likt korthus

kvar är det klara otänkbara

som du bara kan

vara

Bortom ett sinne som bullrar av begär

sjunger glädjen

som bara

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-18 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sååå vackert. Tack;)
2020-12-23

  Solstrale VIP
Mycket vackert och sant! Vara i varat så som den man innerst inne är, det är gott!
2020-12-18

  AiA Maria den fria

Tacksamhet inför

”Det sanna djupet bortom frågorna”

-ödmjuk outsinlig glädje


Tack!
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP