Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstid

Fönstrets fyrkant
lyser med frysta galler
inlåst, hoppet ute
aldrig nåd

dagar efter dagar
rutinens nedbrytning
fötters hasande steg
dörrars slammer

väggar gråa av olust
hopplösheten
skrapar på
hjärnans bark

ändlöst,ändlöst
hittar jag ut
borta för alltid
utan minnen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-18 13:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så sorgset och nedbrytande, önskar att det är över snart
2020-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
sorg, isolering, hopplöshet - upprörande hemskt att det finns de som lever i evig fångenskap -
2020-12-18

  ULJO
Sorgligt
2020-12-18

  AiA Maria den fria

Åh...

jag
vill
bara
sända
LJUS !!!


Tack!
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP