Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vid sjön för bara en liten stund sen


Löftet


blek decembersol
ger mig ett litet löfte
att det vänder snart 




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-19 11:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...och nu har det vänt...det är så skönt...
2020-12-27

  Solstrale VIP
Vänder gör det! Du inger hoppet ljust!
2020-12-22

  ULJO
Ja så underbart
2020-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Nu lever vi i mörka tider och längtar efter ljuset!
Fint fotro som förstärker textens innehåll.
2020-12-21

  Monika A Mirsch VIP
Bilden och haikun belyses - tanken skänker hopp.
2020-12-20

    Birgersdotter VIP
Fin dubbelbottnad dikt!
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP