Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyckeln till orden

I sömnriket
silvras orden
på sin
sammetsbädd

våra händer som
fattade fjäderpennan
fann nyckeln

framför oss
svävar nu
den visuella porten
ställd på glänt

lövexplosioner
smyckar våra sinnen
med ordmagi

örtatoner vibrerar
mot våra
skaparsträngar

våra steg
vidrör varje
mirakel

som skapats
i denna värld

där kreativiteten
släppts fri

vår värld






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-19 14:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
våra steg
vidrör varje
mirakel
Den visuella inre blicken och det visuella seendet som transformeras till textlig kreativitet firar här triumfer.
Bokmärkes !
2020-12-19

  AiA Maria den fria

UNDERbar o underbart!


Tack!
2020-12-19

  Kajan VIP
Efter omläsningar växer texten; en hyllning till poeter/poesi med lyriska övertoner.
2020-12-19

  Solstrale VIP
Oemotståndligt vacker prosadikt!
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP