Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din berättelse

du är ikonisk 

se hur långt du kommit 

en själ som din

förtjänar evig kärlek

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-07 00:28



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det förtjänar även du, min vän!
Kram

2021-01-07

  Peter Stjerngrim VIP
Min vän, det förtjänar äv du!
Gott Nytt År!
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP