Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss vara på shamanens händer med principer.

koronavirusstammar "länder" har börjat tillkännage sina stammar.
så detta är hur vi vill klättra från gren till gren i cirkulära rotationer för att nå toppen av världen för att nå stjärnan på toppen av julgranen som om det vore en social filt är all denna maskerad där läkare är underordnade politiker runt om i världen som i äktenskapsbrott för livet.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-25 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP