Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... GIV ... ... ...



En utsträck
hand ber

En annan
tar given

Vem
ger?

Utge
frid








Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-26 17:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Givandets konst är svår
du ger vad ditt hjärta förmår
Eller hur!
2020-12-28

  Solstrale VIP
Att ge ör att få enkelt så!
Att dela eller att ta emot, ...
att få och att ta emot, övandes
vad är att ge... Vad är att få?
Vi lär ut givandets konst!
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria