Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset


Jag hörde några förslag på samarbete.

 

 

 

 Människor som kidnappats på privata fester blir allt vanligare i Europa, och i Sverige är trenden inte sämre.

 Jag kan till och med säga att det verkligen är en modefluga, om att sammanfatta om försvunna personers samtal, - som de har passerat sina lokala internationella gränser och inte har betalat "skyddsavgiften" ett belopp, som heter co vid test som är gjorts på dem sista 72 timmarna även man vet att inkubation tiden för sars-2 är ungefär på 14 dagar.

Om du reser på den röda spårvagnslinjen, från Droppsten till Brännkyrka, eller Rinkeby det kostar inte något extra att återvända hem. Vakterna är på sin vakt, vakterna på resan uppfattar hela rutten även utanför tunneltunneln och kan fråga om sagoledning till porten hem testa brandlarmet under duntäcket och sätta på silke påslakan till påsken.

När panik stiger i halsen vid sista steget, vad ska man säga till grannar på 2 m avstånd som tror sig att de är vänner och du tycker det är obekvämt att träffas på vägen när man vill krama även dem som var mindre sympatiska och svar var och hur du var om du vill göra en helande övning genom att springa längs floden…

Ja, vara medveten om att allt är välorganiserat från A till Q. i  koder för uppförande genom co viden jordbävning i Stor Stockholm.

Brottsliga handlingar upprättades på arrangörernas vägnar, under aspekten: begå brottet mot att motverka kampen mot sjukdomar!och det är mycket att läsa om.

Arrangörerna av dyra lokaler är desperata för att inrätta fitnessklubbar för sina multiinkomstlokaler med samma temarestaurang kooperativa företagande;




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP