Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto :Notarius publicus© Ingår i "Dialogerna"


DEN TRIVSAMMES RÅD TILL DEN SOM INTE TRIVS

Så ni är den som går omkring
och trivs ni !?

-Jahada, ja tycker de e trivsamt
att trivas.

Men är det nåt speciellt
som gör att ni trivs ?

-Att trivas tycker jag är väldigt
speciellt,
speciellt när man trivs.

Det låter ju väldigt trivsamt..

-Ja, de e så trivsamt att man trivs
med att trivas.

Det är klart man undrar hur någon
kan trivas när man inte själv trivs,
så hur gör ni för att trivas ?

-Man sätter sig i kaos mittpunkt,
och ignorerar allt runtomkring,
under förutsättning man trivs
med sig själv.

*






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2020-12-30 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP