Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken bakom orden.

"En sockerbagare  "HEN"

 bor i staden."

 Man kan ju

undra sen´

om han var

en glad en`.

När frugan,

hans diskande vän,

indirekt nämndes

i raden.

 

 




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-30 12:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP