Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Det var du & jag.
Nu är det du & dom.
Du var lyckan.
Nu är du hatet.
Du var min.
Nu är du deras.




Fri vers av ScrewYou___
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-18 22:25



Bookmark and Share


  SocialPsychoFreak
du skriver bra älskling...
2006-07-19

  Robert W
Gillar det korthuggna. Och att det är så svart/vitt.
Hårt.
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

ScrewYou___
ScrewYou___