Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tegelrött och himmelsblått

Står nu
vid början av

dina tegelröda
tidsskavda trappsteg

där

föryngringsgrönskan
solsöker nyfiket

och

min längtan blickar
himmelsblått

från tidlöshetens
minnesfamn




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-31 15:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En gott formad poetisk portal där tidsresandet du möjliggör! Tack!
2021-01-04

  Maja Ivan
Jag slås av rösten som tar sig igenom tiden. Jag får en blick jag tycker om av att läsa dina ord. De viskar på ett vackert vis så att de hörs och bryter fram.
2021-01-02

  BenGust VIP
Tidsskav, solsök
och ultrafina
"tidlöshetens minnesfamn".
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP