Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen du lämnade

Mitt hjärta gick inte i tusen bitar dagen han lämnade mig. Istället insåg jag att det fanns så många saker han aldrig gjorde.
Han var aldrig intresserad av att höra mina historier. Han log aldrig när jag pratade med honom. Han frågade aldrig några frågor. Han gav mig aldrig varma kramar från ingenstans. Och när han gjorde det var hans kramar alltid en inledning till något annat. När han lämnade mig, undrade jag om han någonsin känt mig alls.




Fri vers av Elsindar
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-31 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsindar