Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saddam Hussein fångades när han drog på trissor mellan jorden och världen.


Reflekterar tillbaka E-rapporter är en inspirationskälla.

 

"Mer än 20 vetenskapliga studier visar hur effektiv masken är och vilka biverkningar den orsakar. Dessa är politiska åtgärder och inte hälsoåtgärder,"

Jag fortfarande undrar om det är den sanna Saddam Hussein som fångades eftersom bakteriologiska boxar har hittats tömt och…tänk själv vad hände efteråt i världen och vem styr det i äntligen?

En före detta irakisk avhoppare som hade förklarat 2002 att diktatorn Saddam Hussein hade mobila biologiska vapenlabbs medgav att han hade ljugit för FN: s säkerhetsråd så att amerikanerna kunde invadera landet och störta regimen.

"Jag kanske hade rätt, kanske inte. De gav mig den här chansen. Jag hade en chans att uppfinna något för att störta regimen. Mina söner och jag är stolta över det och vi är stolta över att vi var anledningen till att ge Irak en chans till demokrati, säger Rafid Ahmed Alwan al-Janabi i en intervju med The Guardian.

 

Beskedet kommer före den åttonde årsdagen av USA:s utrikesminister Colin Powells tal till FN, som beskrev de lögner som al-Janabi hade berättat för den tyska underrättelsetjänsten som bevis för att Iraks diktator Saddam Hussein hade massförstörelsevapen och att han borde avlägsnas från makten.

Janabi säger också att tyska agenter var "trovärdiga" och att de ställde frågor till honom som vem som helst kunde svara på. Jag hade problem med regimen, jag ville att den skulle ändras, säger al-Janabi, vars falska vittnesmål var ett av argumenten för den USA-ledda invasionen 2003. Saddam Hussein ändrades då från makten, men amerikanerna upptäckte inte massförstörelsevapen." [1] Referate la orice materie (e-referate.ro)E-rapporter är en inspirationskälla

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-01-02 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP