Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.01.05 tisdag


Hon ligger öppen

 

Hon är min själ utgjuten
att drömma om
under långsamma ensamma nätter

Kärlek, omtanke och
brutal sexualitet får mig att längta
så hårt efter henne

Så ligger hon öppen inför mig
Och jag rör vid henne
med kärleksfulla löften och ord

Mina sinnen ser genom dimmorna
och livet hämtar andan
igen och igen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-01-05 01:56



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ett djupseende!
2021-08-09

  Solweig Jansson VIP
Instämmer med övriga - man kan känna din längtan efter ömhet och erotik i denna starka text !
2021-01-18

  överlevaren VIP
Texten andas åtrå....
2021-01-05

  Kajan VIP
Den märkliga blandningen av hunger och ömhet blir tydlig här; svårt att beskriva men du lyckas balansera bra.
2021-01-05

  Sparvögat VIP
Sensuell kärlek fyller dina ord så fint...
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP