Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


resa i

 

tankens horisont

alltmer i januari

mot ett ljusnande




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-05 03:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tack & Lov
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP