Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Slav av Öknens Ros


Kärleksdans

Jag vill vara din slav

under himmel och hav

i en kärleksdans

utan vett och sans

Jag vill prova på allt

varmt som kallt

tills solen går ner

och vi inte finns mer




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-05 11:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Rader om den intima kärleken
2021-01-05

  AiA Maria den fria

Vacker
kärleksdans
i kapitulation
inför- allt som är
-mellan himmel o hav


Tack!
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP