Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets magi

Kanske något
med ljusets magi

som just där

får min blick
att skymta solsken

som smeker över
granskogstoppar

även om

molnen blåsväller
av ännu ofallen snö

och jag inandas
sommarminnen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-05 11:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Din sol
lyser igenom
dina strålande
i ljusets magiska ord

Tack!
2021-01-05

  Solstrale VIP
Ja ljuset i vitt speglas från marken, ger dubbel effekt, tillika dina rader ger dubbel effekt och inger kraft och energi! Tack!
2021-01-05

  BenGust VIP
Ett visst ljus höjer eller sänker tanken till
det nukänslan eller minnet förmedlar.
"The sun is a very magic fellow" sjöng Donovan Leitch en gång.
Som läsare inandas man ordens doft.
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP