Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösteträd


Håller om vårt sorgeträd
vårt gamla trösteträd

Där står vi och håller om varandra
som du och jag en gång

Vi står där omslingrade och
ser med sorgsna ögon på världen

Det är vad vi har till slut
sorgen som håller om oss








Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-07 08:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tycker om ordet ”Trösteträd”. De kan göra underverk med oss människor. Det går att känna känslan för i dina ord går det att känna igen sig. Ett trösteträd vill jag också ha.
2021-01-09

    ej medlem längre
Så skört och fint.
2021-01-09

  Kajan VIP
En bild av sorg som en följeslagare, ovanlig och fin dikt.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP