Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som porlande strofer

Som poesi ljuder
isens möte
med vattenytan

porlande strofer
smeker
själens inre rum

sjön skimrar
som av
förälskade blickar

här vid solens
hemliga ingång
dröjer mina steg




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-07 11:45



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Vilken underbar dikt; blev både rörd och glad, och bilden tycker jag är jättebra!
2021-01-09

  BenGust VIP
djupet i detta strofskimmer befästs genom "själens inre rum" samt
"solens hemliga ingång" där stegen dröjer - fint
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP