Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration :En sida i livets bok av Marita Ohlquist


Sista dagen

Varje dag kan vara den sista
men hållut
livet är inte slut
förrän du ligger i din kista




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-08 10:43



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja ”håll ut ” var ordet sa Bull.
2021-01-10

  ULJO
Så bra förmedlat
2021-01-09

  bibbi ahrnstedt
Fint, tror att många tänker extra på sådant i dessa dagar
2021-01-08

  AiA Maria den fria
Tack!


Liv i varje andetag


Tack!
2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Tack för en uppmuntrande och omtänksam fortsättning på min text!
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP