Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risker

det finns några risker du måste ta i ditt liv

Öppna dig efter att ha blivit sårad..

Lita på kärlek en gång till..

Säga hur du känner..

 

vad mer? 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP