Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdvala


Sövd av
vinterkylan

Under vita
täckets tyngd

Drömmande
om vårens lätthet

fågelsång och rymd




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-13 08:56



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
DINA TVÅ SISTA DIKTER KORRESPONDERAR MED VARANDRA.
ELDEN MINSKAR DEN VINTERKYLAN, ALLT FALLER I EN TRYGG SÖMN ATT VAKNA PÅ VÅREN
2021-01-13

  Kungskobran VIP
Det kommer en dag
av idel välbehag
endast tre månader bort
tänk vad tiden går fort
2021-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden som är och den som komma skall!
2021-01-13

    Lena Staaf VIP
Drömmar om att få sova sig igenom mörkret och kylan och vakna när allt detta är över!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP