Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumph

Det blir ett snopet slut
när han äntligen bärs ut
från vita huset
påhejad av supporter buset




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-13 12:38



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


En början... fler följer

Tack!
2021-01-13

  Öknens Ros VIP
Må han aldrig komma tillbaka!
2021-01-13

    Sefarge VIP
Även sörjd av Putin och andra
Makt-Despoter runtom den
Vida världen?

2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP