Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barndom


Jag var bara ett litet barn som hoppade omkring i en blå klänning, vita sockar och svarta kängor. Vi lekte mycket i skogen, klättrade i träd och byggde kojor. Byggde klätterrep upp till kojan där vi höll killarna som fångar. Vi band fast dem i var sitt hörn. Sen pussade vi dem och drog ner byxorna på dem utan att fråga.

Vi skrek av skratt medan de låtsade att de plågades av behandlingen fast de i själva verket tyckte det var lite mysigt. Fast en av dem brukade bli lite rädd och ropade på sin mamma när vi petade med en liten pinne på hans lilla snopp. Den kvällen ringde hans föräldrar på hemma och jag fick utegångsförbud resten av veckan. jag minns det så väl och att det var en fredag.






Bild. Egen.







Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-13 15:20



Bookmark and Share


    thessan
väldigt rolig och fin :-)
2021-01-15

  bibbi ahrnstedt
Fint, tänk så spännande det var
2021-01-15

  Gunnar Hilén VIP
Fin som snus !
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP