Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gengångaren

Kvar av dig finns en sten
som är hård och kall
Kvar av mig finns en gen
som gett hårets fall
Håret faller likt den snö
Som faller varje år
Den dag det står att jag ska dö
Till min grav du går




Fri vers av Diktcent
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-14 09:16



Bookmark and Share


  SatansSon
rimmen funkade bra.
2021-01-30

  SatansSon
rimmen funkade bra.
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent