Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra råd från själstidningen.

 

  • om lederna och handlingarna är fokuserade på det negativa (skit) snack då negativt händer till slutet.

Ofelia och problem följer dig. istället, när toppen går genom höga frekvenser, förbättras allt.

Anledningen till att jag inte interaktioner slumpmässigt är att den inte fokuserar på vibrationens positiva energi ständigt och på samma nivå som jag.

Universum hjälper mig att korrigera mig själv, jag korrigerade beteendelinjen och jag glömde bort. och låt oss inte glömma att om vi korrekt avkodade tecknet som skickades från universum, skulle vi lyssna på vårt hjärta och själ. tankar, känslor och handlingar borde bara resonera med din själ och först då är du på rätt väg.

 Lista över skyltar att se upp för: 1. Om du slår tummen. 2. Du har fastnat i en trafikstockning. 3 märker motbjudande framträdanden eller liknande kommentarer. 4. Det kommer att skada dig oväntat- 5. oväntade utgifter eller fakturor som du inte visste fanns. 6. ett argument med någon. 7. sjukdom. 8. Allvarlig huvudvärk. 9. förlust eller skada på egendom 10. obehaglig lukt eller smak om du märker ett av dessa stoppvarningsskyltar och fokuserar omedelbart på högre vibrationer,

Sluta vad du gör just nu och sluta tänka på vad du har gissat nyligen. istället andas djupt, abstrakt från situationen.

Anledningen är att så snart vi börjar prata eller analysera för att förstå vibrationsenergin minskar, så måste du följa vägmärkena på ett bra sätt med moraliskt beteende och inte sugas in i vakuumet av negativ energi. som ibland helt enkelt är radio eller tv. Eller oändliga psykolog terapier. Med grupp Vänner som vill både oral och verbal uppmärksamhet det är absolut skadlig.

En ny hobby någonting göra någonting varaktig med händerna brukar vara mycket framgångsrik för välbefinnande:

Det är dags att säga adjö till giftiga människor
Du måste bli omgiven bara av dem som väcker den bästa i dig, som gör dig ler som motiverar dig inspirerar dig, fylla dina drömar. eftersom det är värd att vara omgiven av solen.

säja adjö till dem som vet inte hur man ber om en ursäkt eller kompromissar. 

 du förtjäna att komma ut ur mörkret engång fördrömm alla.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-14 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP