Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Imperativ. Av killedbycoffee. (Om min egen text. En limerick har en ort i första raden, En rick är en limerick utan ort i första raden. Rick är min egen tolkning av versmåttet.)


Kommentar på en text (2602) en Rick





Funderar på att 'göra' något 'göra',
vad kan den enda skärvan sköra,
kan den 'ta bort en spindel eller ändå dess nät,
kan en själv tassa runt i egna fjät,
bara som musik skapa o grannen sin 'störa'?



(2021 01 16)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-12 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bilden i min presentation togs någon gång i början av tjugohundratalet. Den gatan har hållplatsen till Mariatorget södra i tunnelbanans röda sträckning. Torkel Knutssongatan är en sådan där tvärgata till Hornsgatan i huvudstaden. Gatan sträcker sig från Hornstull och fram till station Slussen, på vilken bussar hade hållplats för envar möjligt hågad passagerare. Hornstull följs av station Zinkensdamm, vilken följs av Mariatorget samt sedan då Slussen (Södermalmstorg) vars station har två uppgångar, en norra och en södra.
2023-08-12

    ej medlem längre
gående hänvisas till andra sidan.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP