Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvärdering av effekter och isolering skyldighet.

 

 

Beskyddaravgift på kvittot när du handlar mat - YouTube

Varningen: Främmande makter kan avlyssna dig i hemmet | Aftonbladet

"Ny normalitet" av neo-marxister / globalister! SARS-CoV-2 är viruset från den globalistiska vänstern, vars uppdrag är att förstöra nationell suveränitet, familj, tro och friheter för att skapa den nya världsordningen, känd som Agenda 2030 eller den stora återställningen. "ANTI-COVID HALS. Franska fabriker kan införa" hundhalsband "för att hålla arbetarna fysiskt åtskilda Det svenska hygienföretaget Essity har genererat en våg av negativa reaktioner i Frankrike. Hon planerade att utrusta sina arbetare med halsband eller bälten som skulle slå larm om människor var för nära varandra. Essity Karriär - Förändra liv, varje dag | EssityPlanen skulle vara, som företagets chefer säger, ett sätt att "stärka de anställdas säkerhet" genom att begränsa "överföringen av viruset så mycket som möjligt", skriver LifeSiteNews. Essity, som specialiserat sig på produkter som blöjor, toalettpapper, rengöring av bomullspinnar, kompressionsstrumpor och andra paramedicinska varor, har enheter i mer än 100 länder, med åtta fabriker och mer än 2800 anställda bara i Frankrike. Kommentatorer på sociala medier har beskrivit sociala distanseringsenheter som "upprörande", såsom hundhalsband. Speciella krage används för att hindra hundar från att skälla, med hjälp av en elektrisk impuls. Halsband eller bälten som Essity-chefer vill utrusta sin arbetskraft skulle avge ett ljud eller signal om två arbetare kommer för nära. Företaget valde en vibrationssignal i händelse av bristande efterlevnad av 2-metersregeln som antagits av dess produktionsanläggningar, i stället för ett pip på 85 decibel (decibelnivån för en bullrig restaurang), som ursprungligen meddelades av pressen. "




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-01-17 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP