Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig kärlek


Vi försvann


Den tiden då jag levde
När du fanns i min värld
Vi skrattade och rördes vid
Men du var aldrig riktigt där

Jag sprang men kom aldrig ikapp
Trött och sliten då du vände dig om
Blanka ögon såg på mig snabbt
Då du tog min hand och försvann

Bruna ögon som såg på mig varmt
Jag undrar var du är. Minns du våra tider? Minns du min sorg? Minns du den värld då jag fanns?

Vem är du nu? Finns du ens till? Kanske ses vi igen och får liv.




Fri vers (Fri form) av Von Cardell
Läst 277 gånger
Publicerad 2021-01-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Von Cardell
Von Cardell