Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vad är tid? Av Kensy65. Textförfattaren lade ut sin text, jag läste den och inspirerades till att skriva kommentar, nedan. (2021 01 18)


Kommentar på en text (2639) en rimlig text





Utvecklingen av ord framåt stävar,
men människorna verkligen bävar,

så kommer morgonen
med lugnets löftesrikedom enorm,

där vinden mot havet blåser ut till storm,
ändå hoppet verkar finns samt strävar...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-09-30 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP