Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kkatt bbblues

*

Ensam kkkatt gggår omkring o nosar
vart ska hans morrhår styra sin kosa
flyga till kkanarieöarna o jaga chicks
det är färdigt igen det är bara bbblues

Faller skuggor faller dagar över bbyn
faller regn faller bbblötsnö från skyn
inte ens en ledsen kkatt på din trapp
det är färdigt igen det är bara bblues

Ensam katt vill ha kkkärlek o sommar
får bara fffrusen fisk o kalla mornar
istappar i morrhår o matte på fffykt
det är färdigt igen det är bara bblues




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-22 17:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Humor och skärpa, mycket underhållande!
2021-01-29

    ej medlem längre
Läser den här igen - gillar de blåa tonerna!
2021-01-24

  Gunwale VIP
De extra konsonanterna i början av vissa ord sänker tempot och ökar emfasen, man får den rätta blues-känslan! Tycker jag.
2021-01-22

  Nanna X
En skön blues med rätta känslan, borde tonsättas!
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP