Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappbuller

Vi ramlade
tumlade
hoppade
nerför trappan

När vi landade huller om buller
skrattade vi

För trots allt hade vi bara
hoppat oss igenom
ännu en av livets utmaningar




Fri vers av A-M
Läst 286 gånger
Publicerad 2004-10-24 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos