Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att porta rädslan

att porta rädslan 

inte låta den komma in

att känna sitt egna värde

att inte låta sig manipuleras 

av någon med blott ett egensyfte

att någon bara för sin egna vinnings  

skull skall få sätta spår och ge spår 

Sanning är märkligare än sci-fi 

nuförtiden är det hårdvaluta

Att måsta vara på sin vakt

Att komma ihåg vem man är

Jag tar ett hopp över vattenfallet 

och kommer ihåg mitt sanna värde

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-24 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP