Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anita - nära ändå


Hägern - en hälsning


Hon ville sända en hälsning
min kära vän
som lämnade jordelivet
alltför tidigt.

Hon tog sin lillasyster till hjälp
och fågeln - en häger.
Den bar ett budskap.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-24 13:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert så starkt!
2021-01-28

  Monika A Mirsch VIP
Du käraste Eva -
tack för denna vackra dikt
för att du delar med dig
av din djupa sorg
vill hålla dig i handen
vill sända dig en tanke
KRAM!
2021-01-27

  Anya VIP
Mycket fint om en vän som sänder en hälsning. Ibland kommer de till en.

2021-01-26

  AiA Maria den fria

Tack!

Berörande
våra öppna hjärtan

Tack!
2021-01-26

  ULJO
Berörande om en fin vän
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en saknad vän, långt borta, men ändå nära!
2021-01-25

  Bibbi VIP
Guds omsorg.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP