Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv.

 Gårdagen är historia.

Imorgon är ett mysterium.

Idag är det en gåva från Gud.

Det är därför vi kallar det:

Present!




Bunden vers (Tanka) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP