Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från september 2019


Ondska

Ondskan är klädd i dyra kostymer
ondskan finns där vi minst anar det
ondskan gömmer sig bakom röda läppar
ondskan klär sig i klänning då och då
ondskan skriver långa dokument om godhet
ondskan skickar barn till krigshärjade länder
ondskan använder vackra ord som snärjer oss
ondskan tittar föraktfullt på oss när vi protesterar
ondskan gör oss matta och rädda
ondskan är bra på att manipulera oss
ondskan kan drabba oss alla
ondskan är farlig om vi inte genomskådar den




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-28 10:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ondskan är där du minst anar det.
2021-01-28

  Solstrale VIP
Ja och det du skriver är sanningen och viktig sådan vi ska lära av... En patos-dikt skulle det kunna kallas, stå upp för sanning genom medvetenhet om ondskan...
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP