Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktburken. orden som drogs: _tiden_matlust_fel.


Matlust

Det var inte deras fel att de inte fick i sig en enda bit.
De visste inte vad de gav sig in på. Faktiskt.
Skyldiga utan att kunna beskyllas. Egentligen.
Det var ju hon eller dom.
Efter hugget kom känslan till dem båda. Avsmak. För sig själva, för handlingen.
Så starkt att ingen matlust längre fanns.
Den stackars hönan hade gått ur tiden helt i onödan.




Fri vers (Fri form) av Anna Storm
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Storm