Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i citat-samlingen


ONDSKANS INTELLIGENSER X

De som inte älskar mig,
är inte värda att leva.

Jag är den internationella
ledaren som dekan för de
arabiska härskarna,
kungen av Africanska kungar,
och imams muslimer,
därför min status inte tillåter
en lägre nivå.

Muammar Al-Gadaffi. (1942-2011)

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-01-30 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP