Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenlandskapet


ökenlandskapet

 

inte en droppe kärlek

så långt ögat når




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-07-20 07:41



Bookmark and Share


    Regina E
Vacker tanke om kärleken i en droppe. Snyggt också med "öken" och "ögat".
2006-07-21

    Nallebjornen
Sorglig men riktigt vacker Haiku..
2006-07-20

  Gunwale VIP
Och den insikten är en bra början...Den är en förutsättning...
2006-07-20

  Ulf Popeno
Kalahari.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP