Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagarna


Men
en lärorik
synvinkel

ur ett helt
annat
perspektiv

Lever vi nu
vårt

Nyfunna
annorlunda
vardagsliv




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-02 09:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nya perspektiv ger nya insikter.
2021-02-02

  alicja lappalainen VIP
Livet uppfattat som en form av rörelse.
2021-02-02

  Solstrale VIP
Enkelt och öppnar associationer! Pensionärer eller karantäner!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP