Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans

 

 

När balansen i livet rubbas

använder jag

mentala stödhjul

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-02-05 09:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan behövas...:-))
2021-03-05

    Peter Söderqvist
Klok strategi.
2021-02-26

  Ezmeralda VIP
Tack det behövs för oss nu.
2021-02-17

  Hannas
Underbart! Bokmärkes.
2021-02-10

  AiA Maria den fria

Klarsynt
Vidsynthet


Tack!
2021-02-08

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord. Jag tycker stödhjulen
är bra att ha på jämt.
2021-02-08

  Feliaxel VIP
Stödhjul kan behövas ibland
Bra där
2021-02-06

    Lena Staaf VIP
Ibland är fantasin och kanske även poesin till god hjälp när det gäller att hitta just de mentala stödhjulen.
2021-02-05

  M.Eta
Så bra att ha sådana, fyndigt!
2021-02-05

  Kungskobran VIP
Mitt stöd är mitt bröd
skyddar från en tidig död
2021-02-05

  Eva Helene VIP
Klokt och fint med få ord tecknat!
2021-02-05

  Sparvögat VIP
Bra att ha hjälp till hands på livets färd...
2021-02-05

  Niliboy
Du är inte ensam om det!
2021-02-05

  Kajan VIP
Det gäller att ha dem tillgängliga, livets färd är ofta vinglig.
2021-02-05

  Solstrale VIP
Härligt!

"Fick en liten bild av en rullator, i det inre, med en trevligare släkting som talar en till rätta medan man tar sig framåt, och som diggar en hur som helst!..."
2021-02-05

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Kramar
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP