Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


försommar på din balkong på Öland - en av de sista gångerna


Tillsammans över bron

drömde härom nattten . . .

Vi åkte över bron
du och jag tillsammans

Jag visste att du var död
men det kändes ändå
helt naturligt
att vi var på väg
tillsammans

Du var glad
jag var glad

Vi färdades tillsammans




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-06 14:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En berörande känsla och kanske inte så ovanlig...
2021-03-05

  Anya VIP
Så fint om hur man kan uppleva något men en människa, fast hen är död. Känner så igen mig. Mycket jag delar med mina syskon fast de inte längre är här.
2021-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en saknad vän, långt borta, men ändå nära!
2021-02-08

  AiA Maria den fria

Berörande vackert!
Dröm skapar verklighet!

Tack!
2021-02-08

  Monika A Mirsch VIP
Glädjen över livet
närvarande -
underbar är
din DIKT!
2021-02-07

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2021-02-06

  Siggesdotter
Vilken stämningsfull vacker dröm!
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP