Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita rum


Vita rum

Intighetens
vita

Avvaktande
meningsbyggnad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-08 12:03



Bookmark and Share


  Margit Grell
Något stundande. En aning av något.
Väl formulerat.

2021-02-08

  Kungskobran VIP
Ett tomt vitt ark som väntar på att fyllas med något
2021-02-08

    Lena Staaf VIP
Det vita som tomhet, som något avskalat. Tänker mig ett vitt ark innan någon skrivit på det.
2021-02-08

  alicja lappalainen VIP
En beskrivning av den vita färgen som är mer än symbol för renhet och oskuldsfullhet.
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP