Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erdogans folk vid NASA: Turkiet förbereder människor för möte med utomjordingar skriver författare Antonia Hendrik tillade 4 december 2017, 11:12


Erdogans folk över NASA: Turkiet förbereder människor

 

Om du är övertygad om att det finns utomjordiskt liv någonstans och att du väntar för en första kontakt med dig hittade du den perfekta adressen: vid Akdeniz University i Turkiet-Antalya. Det handlar om den specialkurs med titeln - Ufologi och exopolitik - där förberedelser görs för det stora mötet med de små gröna människorna och i inget fall lärs konsten att interstellär diplomati. Enligt professor Erhan Kolbasi har det redan funnits flera kontakter, om vilka diskretion naturligtvis har bibehållits. Praktikplatser och interstellär diplomati är en del av detta utbildningsprogram. Studenterna kommer också att lära sig vad de ska göra med problemen förklädda av staten när det gäller utomjordisk aktivitet på jorden. Enligt professor Koblasi är fiberoptik, mikrochips och anordningar för mörk syn alla tekniker vi är skyldiga utomjordingar !!! Professorn säger att denna första kontakt med utlänningar kommer att äga rum på cirka 10-15 år, naturligtvis bara om den hemliga baptistorganisationen Majestic 12 (MJ-12) skapad av USA: s president Harry Truman, för att skydda nationens intressen, kommer att inte kunna hålla hemligheten. Oavsett om du vill bli expert på utomjordiska konspirationer eller ta interstellära diplomatikurser, borde du veta att det äntligen är möjligt nu: Akdeniz University i Turkiet, informerar: msn.com.

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-02-10 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP