Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[1996]


Gråten

Jag gråter av längtan,
efter dig.
Jag gråter av förtvivlan,
efter dig.
Jag gråter av smärta,
på grund av dig.
Jag gråter,
för att jag älskar dig!




Fri vers av Tinisen
Läst 246 gånger
Publicerad 2004-10-25 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen